Tack till alla som medverkade på höstmötet i Norrköping

Den 14 oktober 2021 träffades uthyrare och leverantörer i Norrköping för Rentalföretagens första medlemsmöte. Konferensen bjöd på intressanta diskussioner om framtidsvision, hållbarhet och kommunikation och avslutades med en gripande inspirationsföreläsning av Pär Johansson från Glada Hudik-teatern.

Årets höstmöte, som även var Rentalföretagens första fysiska medlemsmöte, gick av stapeln den 14 oktober i Norrköping på Elite Grand Hotel. Vi vill tacka alla medlemmar, partners samt föreläsare som bidrog till ett högt engagemang och mycket intressanta diskussioner.

Dagens presentationer berörde bland annat den nya styrelsen, föreningens vision, kommunikation och lanseringen av vår grafiska profil. Hållbarhet stod högt upp på agendan där vi fick höra energi- och klimatutskottets och bodutskottets inspel i frågan samt en introduktion till klimatdeklarationer.

Under hela dagen fick deltagarna engagera sig i grupparbeten. Dessa resulterade i många värdefulla diskussioner om bland annat vision för framtiden och en hållbar rentalbransch. Resultatet från grupparbetena redovisades digitalt och finns att hämta i presentationsmaterialet.

Sist ut var dagens hemliga gäst, Pär Johansson från Glada Hudik-teatern. Pär gav en mycket uppskattad och inspirerande föreläsning om vad som kan ske om man tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Dagen avslutades sedan med drinkmingel och gemensam middag.